ویژگی ضروری اختلال اضطراب فراگیر اضطراب و نگرانی شدید( انتظار نگرانی) درباره تعدادی از حوادث و فعالیت ها، می باشد. شدت، مدت، و فراوانی اضطراب و نگرانی بدون تناسب با اثر محتمل حادثه مورد انتظار می باشد. افراد کنترل نگرانی یا متوقف کردن افکار مزاحم را برای انجام امور، دشوار می یابند. افراد با اختلال اضطراب فراگیر اغلب درباره فعالیت های روزمره زندگی خود از قبیل مسئولیت های احتمالی شغلی، سلامت و مسایل مالی، سلامت سایر اعضای خانواده، بدشانسی های فرزندانشان، و سایر مسایل جزیی، نگران هستند. کودکان با اختلال اضطراب فراگیر اغلب درباره شایستگی ها یا کیفیت عملکردی خود به شدت نگران هستند. در طول دوره اختلال ممکن است تمرکز نگرانی از یک مساله به دیگری منتقل شود.عنوان مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلال اضطراب منتشر برای این نوشتار انتخاب شده است که در ابتدا به مبانی نظری اختلال اضطراب منتشر می پردازیم. در ادامه به پیشینه تحقیق اختلال اضطراب منتشر در پژوهش های داخلی و خارجی بررسی خواهند شد.
چندین ویژگی اختلال اضطراب فراگیر را از اضطراب غیر آسیب شناختی متمایز می کند. اول، نگرانی های مرتبط با اختلال اضطراب فراگیر معمولا به شدت برای عملکرد اجتماعی روانی مزاحمت ایجاد می کند در حالی که نگرانی های زندگی روزمره شدید نیست و قابل مدیریت می باشد. دوم، نگرانی ها مرتبط با اختلال اضطراب فراگیر، نافذتر، مشخص تر و آشفته کننده تر می باشد، و دوره طولانی تری دارد. نگرانی فرد درباره گستره وسیعی از جریانات زندگی( از جمله مسایل مالی، امنیت فرزندان، عملکرد شغلی)، او را بیشتر برای کسب علایم اختلال اضطراب فراگیر مستعد می سازد. سوم، نگرانی های روزمره کمتر با علایم جسمانی همراه می شود( از جمله بی قراری، احساس برانگیختگی). افراد با اختلال اضطراب فراگیر یک پریشانی ذهنی را گزارش می کنند که معلول نگرانی مداوم آنها است و با اختلال در عملکرد اجتماعی، شغلی، یا دیگر حوزه های مهم مرتبط می باشد.اضطراب و نگرانی حداقل با سه علامت از علایم ذیل همراه است: بی قراری، احساس برانگیختگی، زود خسته شدن، تمرکز مشکل یا احساس خالی بودن ذهن، کج خلقی، تنش عضلانی، اختلال در خواب، همچنین تنها یکی از این علایم برای تشخیص اختلال در کودکان نیاز است.
فهرست مطالب
طبقه بندی اختلال های اضطرابی بر مبنای 2013 :DSM-5
اختلال اضطراب منتشر
1-5-3-2 ویژگی های تشخیصی اختلال اضطراب منتشر برمبنای ملاک های تشخیصی DSM-5
جدول 5-2: ملاک های تشخیصی DSM-5 برای اختلال اضطراب منتشر
2-5-3-2 همه گیری اختلال اضطراب منتشر
3-5-3-2 مسایل تشخیصی مربوط به فرهنگ
4-5-3-2 پیامد های عملکردی اختلال اضطراب منتشر
4-2 بررسی مفهوم شیوع شناسی 9
1-4-2 مولفه های اصلی تعریف شیوع شناسی 9
2-4-2 مفهوم میزان بروز و همه گیری در مطالعات شیوع شناسی 11
جدول 8-2 تفاوت بین همه گیری و میزان بروز 12
1-2-4-2 همه گیری 13
2-2-4-2 میزان بروز 14
3-4-2 اهمیت بافت در مطالعات شیوع شناسی 15
4-4-2 فنون مناسب در مطالعات شیوع شناسی 16
5-2 شیوع شناسی اختلال های روانپزشکی 16
6-2 شیوع شناسی اختلال های روانپزشکی در ایران 18
7-2 شیوع شناسی اختلال های اضطرابی 21
8-2 تفاوت های بین فرهنگی در همه گیری اختلال های اضطرابی 22
9-2 وابسته های اجتماعی جمعیت شناختی همه گیری اختلال اضطراب اجتماعی 24
پیشینه تحقیق 25
منابع
پاورپوینت آموزشی آمار مبحث نمودار ریاضی ششم ابتدایی دانلود دانلود پاورپوینت آموزشی آمار مبحث نمودار ریاضی ششم ابتدایی در قالب 8 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش مقدمه: علم آمار:علم…
ریسک و انواع آن و شاخص های اندازه گیری آنها کلمات کلیدی : تعاریف ریسک انواع ریسک نگرش های نظری ریسک شاخص های اندازه گیری ریسک الگوهای فکری ریسک در مدیریت مالی پایان نامه ریسک مطلوب و نامطلوب تئوری های…
پرسشنامه پیاده سازی موفق سیستمهای ERP با مدیریت دانش پرسشنامه مدیریت دانش پرسشنامه برنامه ریزی منابع سازمان پرسشنامه پیاده سازی موفق erp در سازمان پرسشنامه پیاده سازی موفق erp پرسشنامه طراحی مدلی جهت پیاده سازی موفق erp در سازمان اثر…
پاورپوينت تعريف و کاربرد اولترافيلتراسيون پاورپوينت اولترافیلتراسيون دانلود پاورپوينت اولترافیلتراسيون پاورپوینت درباره اولترافیلتراسيون دانلود دانلود پاورپوينت تعريف و کاربرد اولترافيلتراسيون جهت رشته گوناگون در قالب 20 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش…
پاورپوینت بررسی 101 تکنیک حل خلاق مسئله دانلود دانلود پاورپوینت بررسی 101 تكنيك حل خلاق مسئله جهت رشته کاریابی و کارآفرینی در قالب 174 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش …