دانلود پاورپوینت کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از مرتضی سهرابی جهت رشته شیمی در قالب 190 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش
درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی است. از نظر مصرف کننده ، مهمترین کیفیت غذا مشخصه های احساسی آن (بافت ، طعم ، بو ، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی توسط خریداران می شود. تفاوت های جزیی بین تولیدات تجارتی از یک ماده غذایی خاص می تواند اثر مهمی بر پذیرش محصول یک کارخانه معین داشته باشد. بسیاری از غذا های مایع ، طی فراورش از محلی به محل دیگر منتقل میشوند . غذاهایی به صورت گرد نرم و یا متشکل از قطعات کوچک را نیز برای سهولت عمل به شکل سیال در می آورند. سیالات معمولا به استاتیک (ایستایی) و دینامیک (پویایی) تقسیم می شوند.
فهرست مطالب
مقدمه
منابع انرژی فراورش غذا
آماده سازی مواد خام
فراورش تصویری
خرد کردن غذا های مایع (امولسیون سازی و همگن سازی)
جدا سازی مکانیکی
تکنولوژی تخمیر و آنزیم
هیدروکربن ها
آنزیم های پکتیک
فرایند بلانچینگ
فراورش حرارتی با استفاده از روغن داغ
مبانی نظری پیاده سازی طرح ضد پولشویی در شعب بانک ایران کلمات کلیدی : مبانی نظری پولشویی پولشویی در صنعت بانکی مبانی نظری مبارزه با پولشویی کشف پولشویی با داده کاوی طراحی الگویی براي تقلبات مالی کاربرد داده کاوی در…
پاورپوینت فرایندهای شکل دهی فلز دانلود دانلود پاورپوینت فرایندهای شکل دهی فلز Forming processes جهت رشته ی مهندسی در قالب 64 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش فرایندهای شکلدهی (Forming processes) فرایندهای…
دانلود تحقیق حسابرسی در محیط شهرداری تهران و ضرورت آن با فرمت ورد دانلود هدف از این تحقیق بررسی حسابرسی در محیط شهرداری تهران و ضرورت آن با فرمت docx در قالب 20 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و…
فرسودگی شغلی و تشریح مدل فرسودگی شغلی مسلش و جکسون کلمات کلیدی : علایم فرسودگی شغلی مدل های فرسودگی شغلی پیامدهای فرسودگی شغلی عوامل موثر در ایجاد فرسودگی شغلی بررسی مدل فرسودگی شغلی مسلش و جکسون پایان نامه فرسودگی شغلی…