پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده ماکارونی غنی شده غنی سازی ماکارونی تاریخچه ماکارونی در ایران و جهان دانلود پایان نامه ماکارونی دانلود پایان نامه غنی سازی ماکارونی دانلود پایان نامه ماکارونی غنی شده پایان نامه غنی‌سازی مواد غذایی

دانلود

دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده     چکیده: ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل‏های گوناگون درآورده می‏شود. آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می‏کنند. مواد اصلی تشکیل‏دهنده ماکارونی آرد و آب می‏باشد و مواد فرعی یا افزودنی‏های ماکارونی شامل تخم‏مرغ، شیرخشک، پودر سبزی‏هایی مانند سیر، پیاز، آب و اسفناج، آب هویج، آب گوجه‏فرنگی، گلوتن، نمک، ادویه‏ها و نیز مواد غنی‏کننده‏ای مانند کلسیم، آهن و ویتامین‏های A و B کمپلکس می‏باشد. کارخانه ماکارونی دارای قسمت‏های مختلفی از جمله آردخانه، سالن تولید، گرم‏خانه، سالن بسته‏بندی، انبار کارخانه، آزمایشگاه، اتاق برق و … است. آزمایش‏هایی که در کارخانه ماکارونی صورت می‏گیرد، شامل آزمایش‏های شیمیایی و آزمایش‏های میکروبی است. آزمون‏های شیمیایی نظیر میزان رطوبت، میزان خاکستر، PH، کل مواد جامد در آب، پخت، وزن محصول پس از پخت.آزمایش‏های میکروبی هم مانند: تعداد با سیلوس سرئوس، تعداد کپک و شمارش کلی میکروب‏ها می‏باشد.        کلمات کلیدی: سمولینا ماکارونی گندم دوروم ماکارونی غنی شده       مقدمه پدیده‌های پویای فرهنگی در یک جامعه گذشته از تأثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی مسکن بهداشت آموزش و غیره… کم و بیش در نوع تغذیه و موارد مصرفی آن جامعه نیز تأثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه و اغلب جوامع دگرگونیهای کاملاً مشخص در وضع و نوع تغذیه بوجود آورده است.لذا همین امر سبب شده است که اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی در برنامة غذایی خود قرار دهند.   در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته‌های آش و پلویی و ماکارونی می‌باشد که گذشته از ظاهر مطلوب وتطابق با تحولات فرهنگی از جنبة اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. زیرا مادة اولیه آن آرد گندم است که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می‌دهد.در جهان امروز هفتاد درصد از پروتئین از منابع گیاهی به دست می‌آید و فقط سی درصد از کل مصرف انسان از منابع حیوانی تأمین می‌گردد. اما 50% از پروتئین منابع گیاهی به تنهایی از غلات بدست می‌آید.         فهرست مطالب چکیده(پیشگفتار) 1 مقدمه 2 تاریخچه ماکارونی در جهان 4 تاریخچه ماکارونی در ایران 7 انواع ماکارونی 9   فصل اول: کلیات غنی‌سازی مواد غذایی 1-1 تقویت غذا 11 2-1 ابتکار و خلاقیت در غذا 12 3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده 14 1-3-1 محصولات ماکارونی غنی شده با پروتئین تقویت شده 16 2-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده شیری 19 3-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با شیر بدون چربی 21 4-3-1 محصولات رشته فرنگی سبزی‌دار 23 5-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده سبزی‌دار 25 6-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با گندم و سویا 26   فصل دوم: اضافه کردن انواع ریزمغذی‌ها در تکنولوژی غذا 1-2 ویژگی‌های غلات 29 1-1-2 طبقه‌بندی گندم بر اساس مصرف 30 2-1-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم 32 3-1-2 عوامل موثر در کیفیت گندم 34 4-1-2 گندم دوروم 35 5-1-2 ویژگی‌های گندم دوروم 37 2-2 سمولینا 40 1-2-2 دلایل استفاده از سمولینا 41 2-2-2 ویژگی‌های سمولینا و ابعاد آن 42 3-2-2 عوامل موثر در کیفیت سمولینای ماکارونی 43 3-2 افزودنی‌های مواد غذایی به ماکارونی 45 1-3-2 ویژگی‌های مواد افزودنی به ماکارونی 46 2-3-2 طبقه‌بندی افزودنی‌ها 47 3-3-2 میزان مواد افزودنی به محصول ماکارونی 51 4-2 ارزیابی حسی محصول نهایی 52   فصل سوم: تجهیزات مورد استفاده در کارخانه ماکارونی 1-3 انواع روش‌های تولید 54 1-1-3 روش غیرپیوسته 54 2-1-3 روش پیوسته یا مداوم 57 2-3 ماشین‌آلات مورد نیاز کارخانه 59 1-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های غیرمداوم 61 2-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های مداوم 62 3-2-3 دستگاه پرس ماکارونی 63 4-2-3 کاتر نیمه‌اتوماتیک 64 5-2-3 دستگاه اسپریدر 65 6-2-3 بسته‌بندی ماکارونی 66 3-3 چارت تولید ماکارونی (خط تولید) 72   فصل چهارم 1-4 بحث و نتیجه‌گیری 73 2-4 پیشنهادات 75    
  • پاورپوینت روش هیستوگرام تصویر برای پنهان شکنی در استکانوگرافی
  • پاورپوینت روش هیستوگرام تصویر برای پنهان شکنی در استکانوگرافی پاورپوینت روش هیستوگرام تصویر پاورپوینت هیستوگرام تصویر در متلب پاورپوینت محاسبه هیستوگرام تصویر پاورپوینت تابع هیستوگرام تصویر در متلب دانلود دانلود پاورپوینت روش هیستوگرام تصویر برای پنهان شکنی در استکانوگرافی جهت…

  • پاورپوینت استفاد از باند گراف و شبکه پتری در شبيه سازی و مدلسازی مدارات الکترونيک قدرت
  • پاورپوینت استفاد از باند گراف و شبکه پتری در شبيه سازی و مدلسازی مدارات الکترونيک قدرت پاورپوینت استفاد از باند های گراف پاورپوینت مدلسازی مدارات الکترونيک قدرت پاورپوینت شبيه سازی مدارات الکترونيک پاورپوینت استفاد از شبکه پتری پاورپوینت استفاد از…

  • پاورپوينت مبانی کامپیوتر
  • پاورپوينت مبانی کامپیوتر پاورپوینت در باره مبانی کامپیوتر پاورپوینت کامپیوتر پاورپوینت مبانی کامپیوتر پاورپوینت الگوریتم پاورپوینت فلوچارت پاورپوینت حلقه ها پاورپوینت در مورد مبانی کامپیوتر پاورپوینت در مورد کامپیوتر پاورپوینت در مورد الگوریتم دانلود پاورپوینت مبانی کامپیوتر دانلود پاورپوینت کامپیوتر…

  • ضرورت توانمندسازی کارکنان در سازمان و ارائه راهکارهای عملی توانمندسازی
  • ضرورت توانمندسازی کارکنان در سازمان و ارائه راهکارهای عملی توانمندسازی کلمات کلیدی : پیش نیازهای توانمندسازی راهکارهای عملی توانمندسازی مدل های توانمندسازی کارکنان انواع مدل های توانمندسازی مدل های توانمندسازی كاركنان مدل های توانمندسازی روانشناختی پایان نامه توانمندسازی کارکنان دیدگاه…

  • پاورپوینت کار آفرینی مبتنی بر دانش
  • پاورپوینت کار آفرینی مبتنی بر دانش دانلود پاورپوینت کار آفرینی مبتنی بر دانش کار آفرینی مبتنی بر دانش چیست؟ تحقیق پاورپوینت کار آفرینی مبتنی بر دانش دانلود دانلود پاورپوینت کار آفرینی مبتنی بر دانش جهت رشته اقتصاد در قالب 16…

  • دانلود تحقیق معلولیت و انواع پارادایم های آن با فرمت ورد
  • دانلود تحقیق معلولیت و انواع پارادایم های آن با فرمت ورد دانلود هدف از این تحقیق بررسی معلولیت و انواع پارادایم های آن با فرمت docx در قالب 34 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می…

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *